***No refund 24 hours prior to event start time

WINTER SOLSTICE - Yoga & Cacao Ceremony

...what is your heart whispering in the stillness of the dark?

Yule and the Winter Solstice, symbolizes the rebirth of the Sun, and is considered an important turning point in the wheel of the year. This Sabbat marks the longest night, and the shortest day of the year, and is the day where the Goddess, the Moon, gives birth to the God, the Sun. From this day the number of daylight hours increases a little bit every day, all the way until the Summer Solstice, where the Goddess becomes ascendant once more.

The return of the light after the darkness symbolizes new beginnings and new hope, and this is a good day to set intentions for the seeds you want to sprout with the return of the nourishing sun.

Through the hour there will be yoga, meditation, intention setting and journaling. Being at the depth of the winter,  at the darkest day of the year, our yoga practice will be gentle and introspective., consisting of a gentle flow followed by yin poses - all topped with the heart opening magic of the cacao.

What to bring:

- Pen and Journal

- Optional: crystals, flowers or other items you would like to put on the altar to "charge" with the positive energy of the ceremony :)

When: Monday, December 20st, 15.00 - 17.00

Where: @ Leela Yoga

Price: Leela Member 250,- // Regular 300,-

Teacher: Tonje Næss

 

ALL LEVELS WELCOME!

Feminine Reconnection Workshop

Få kontakt med kvinnen du er ment å være!

 

La oss skinne lys over skyld, skam og frykt som samfunnet påfører oss som kvinner. Denne 4t workshopen gir kvinner et rom hvor vi kan trekke oss tilbake i oss selv, gå dypt inn i det hellige feminine for å utforske ulike aspekter av vår egen kraft og skjønnhet og vende tilbake til verden som sterk, strålende og myndig.

 

Mange kvinner føler at de har mistet kontakten med kroppens visdom, intelligens og intuisjon. Ved å koble deg på din indre verden gjennom livmoren, hjertet, og menstruasjonssyklusen visdom, vil du gjenoppdage gammel kunnskap om kroppen din og kunne helbrede stressmønstre. Camilla guider deg inn i kroppen din for å oppdage og forstå slik at gamle sår kan heales og gi deg en praksis å fortsette med. 

 

Hva er det kroppen min forteller meg? 

Hva forteller du meg, eggstokkene mine, binyrene mine? 

Hvor sitter jeg fast? 

Hva trenger jeg å omfavne? 

 

På denne workshopen får du virkelig være i kontakt med kroppen din på en myk, sterk, dyp, sensuell, organisk og intuitiv måte - akkurat som en kvinne, som stadig endrer seg i naturen. Vi starter klassen med en liten meditasjon og “sjekker inn” sammen, etterfulgt av yogaklasser og teori. Vi avslutter med en helbredende Yoni Nidra.

 

Noe av det vi vil utforske:
 

 • Womb Yoga - nøkkelen til feminin tilstedeværelse er Heart-Womb-forbindelsen. Denne praksisen er en dedikasjon til den hellige feminine kroppen. 

 • Organiske, sensuelle bevegelser for å koble deg til din feminine kropp. - Vi øver oss på å avdekke den visdom og skjønnhet som allerede ligger i oss kvinner.

 • Sakte bevegelser for å roe nervesystemet - I motsetning til menn opplever vi så mange flere hormonelle svingninger hver måned og gjennom hele livssyklusen.

 • ︎Feminine Warrior Flow - med den hensikt å slippe alt det vi har holdt på og utforske ulike aspekter av vår egen feminine kraft og skjønnhet. En feminin yogapraksis handler om å jobbe med, ikke mot kroppene.

 • Meditasjon - for frigjøring av spenning og det å ikke føle seg bra nok, samt koble deg til hjertet ditt

 • Sirkel - Vi avslutter med deling. Det er valgfritt å dele, men lagt opp for at det skal være rom for å stille spørsmål eller dele det du sitter inne med før vi avslutter workshopen. 

 

Du vil forlate denne workshopen forbundet med din skjønnhet, mye mer selvsikker og utstyrt med en overflod av verktøy, og innsikt i hvordan du kan være i kontakt med din indre gudinne og samtidig være bra nok og aktiv i den moderne verden som er ofte styrt av den maskuline energien.

Når: Søndag 10. Januar 14.30 - 18.00
Pris: Leela medlem 450,- / Ikke medlem 500,-
Instruktør: Camilla Nicoline Vik

 

Gleder meg til å se dere. ♡

Rest & Restore workshop

Gi deg selv en fysisk, mental og emosjonelt avslappende stund en søndag kveld i starten av desember.

 

I denne workshopen vil fokuset handle om å slippe taket. Vi blir lenge i stillingene og gir kropp og hjerne en mulighet til å slappe helt av. Ved å hvile oss inn i de ulike posisjonene senkes hjerterytmen og sentralnervesystemet får beskjed om at vi gir det en velfortjent pause. 

 

I vår moderne verden er vi bestandig i såkalt “fight or flight” modus. Vi vekkes om morgenen av høye lyder fra vekkerklokken, sjekker mobiler og stresser avgårde til alle dagens gjøremål og sjelden med helt stille øyeblikk i løpet av dagen. I den usikre tiden vi er inne i er dessverre skuldrene ekstra høye hos mange av oss. Denne søndagen legger vi vekk mobiler og annet støy og lader opp kroppens egne batterier med en myk restorativ yoga praksis.

 

I denne workshopen benytter vi oss av puter og blokker for å gjøre stillingene myke, trygge og behagelige. Ta gjerne med deg en ekstra genser, myke sokker og et teppe for varme og komfort. Ha med deg et stort håndkle, putetrekk eller et teppe du kan legge over bolsteren (pute vi bruker i praksisen).

 

Når: Søndag 15. Januar 18.00 - 20.00

Pris: Leela medlem 270,- / Ikke medlem 320,-

Instruktør: Sara Wegge

www.sarawegge.com

CHAKRA BALANCING 

Yin Yoga for healing emotional sh**t

Workshopen er nå utvidet for å gå dypere inn i hver stilling og hvert chakra.

 

Er hodet fullt av emosjonell dr**t? Er eller har du vært i en vanskelig situasjon eller periode? De fleste av oss opplever daglig en eller annen form for konflikt på ett eller annet plan i livet. Enten er det på jobb, sosialt eller i familien, eller en konflikt i deg selv, og vi har alle samlet på oss følelsesmessig baggasje vi trenger å løse opp og gi slipp på. 

 

Dette er en 2,5 timers lang Yin Yoga workshop med fokus på de 7 chakraene for emosjonell helbredelse. Vi begynner med en oversikt over chakrasystemet. Deretter kjenner vi på hver og ett av chakraene våre mens du beveger deg gjennom den meditative stillheten som gis tilgang til gjennom Yin Yoga og Meditasjon.  

 

Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære. Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på, samt slippe forbi emosjonell dr**t og energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Praksisen er veldig unik og vi vil gå opp fra roten rett gjennom kronechakraet. I hver chakra-relatert stilling vil du også bli gitt et spørsmål og en affirmasjon som hjelper deg med å jobbe gjennom din helbredelsesprosess. 

 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsen til et personlig vekstverktøy på. 

 

Ta med deg noe å skrive på slik at du kan notere hva som kommer til deg når du gjør stillingene eller umiddelbart etterpå.

 

Velkommen, yogis!

 

 

Når:  Søndag 24. januar, 14.30 - 17.00

Pris:  Leela medlem 400,- / Ikke medlem 450,-
Instruktør: Camilla Nicoline Vik

YogAstrology® Initiation Training

Do you want to become a certified YogAstrology® Inspired Teacher? 

Whether you are a yoga teacher wanting to learn how to apply Yogastrology® to your classes and workshops, or simply curious and wish to deepen your knowledge of the yoga + astrology correlations, the Yogastrology® Initiation Training is for you!

In the Yogastrology® Initiation Training you will learn… 

 • …more about yourself and your sun sign, connecting astrology to the divinity that is your body.

 • …how to connect yoga + astrology, building bridges between the ancient sister systems.

 • …how to embody the four elements / Fire / Air / Water / Earth, transforming your everyday wellness into a personal healing ritual.

 • …powerful intention settings, and healing ways to work with journaling throughout the seasons.

 • …how to create simple rituals in sync with the natural rhythms of the sun + moon.

 • …how to put it all together to lead gatherings/workshops/women’s circles, or simply for your own personal spiritual practice.

 • And much more!

Price includes the YogAstrolgy® book, as well as diploma and certification at the end of the training. 

 

 

CLICK ON PHOTO FOR MORE INFO 

 

When:

January 30th, + 31st, 2021

Saturday: 15:00 - 20.00

Sunday: 10:00 -18:00 (60 min lunsj)

Super-Early Bird: 2450,- NOK* October 15th 2020

Early-Bird: 2850,- NOK* December 1st 2020

Regular: 3200,- NOK*​ 

Leela Yoga members use code LEELAYOGA for 10% discount!

FEMININ YOGA FORDYPNING

Velkommen til en mini-retreat hvor vi sammen skal utforske en yogapraksis som støtter, nærer og feirer kvinnekroppen. I den lange yogatradisjonen har den fysiske praksisen ofte vært laget av og for menn, men i vesten i dag er de fleste yogapraktiserende kvinner. Det finnes imidlertid historier fra mytologien om hvordan den fysiske asana-praksisen vår ble skapt av menn i et forsøk på å etterligne kvinnens naturlige tilstand - beveget i ekstase av livets kraft. Vi kvinner går igjennom mange forskjellige sykluser i løpet av et liv, og vi kan bruke yogapraksisen vår til å hedre det sykliske og komme i dypere kontakt med vår natur og iboende kraft. Vi gjør dette ved å lytte inn og tilpasse praksisen til der vi er i livet, uansett om vi har masse energi eller om vi trenger næring og hvile. Det handler om å øve på å la praksisen vår ta utgangspunkt i hvert øyeblikk og ikke være definert av en forventning om hva en praksis bør være. For meg har denne tilnærmingen vært en portal inn i et rikt univers der jeg blir bedre og bedre kjent med meg selv og min essens. Og når jeg lytter og rommer denne essensen kan jeg uttrykke meg friere, mer kreativt og dele generøst av meg selv med de jeg har rundt meg.

Lørdag 27. februar kl 13:00 til 16:30
DYP HVILE OG FEMININ KRAFT
Vi møtes og lander sammen gjennom praksisen av yoga nidra (hvilende meditasjon), for deretter å stimulere den feminine shakti-kraften gjennom en dynamisk praksis. Så samles vi i sirkel og avslutter med yin (måne) yoga.

Søndag 28. februar 13:00 til 16:30
FEMININ NATUR, FYSIOLOGI OG ENERGI
Utforskning av bekkenet spesielt og kvinnekroppen generelt, vi går dypere inn i øvelser for å skape mer flyt og stabilitet både fysisk og energetisk, denne dagen vil vi også hvile i yoga nidra. Er du nysgjerrig på å utforske hva en feminin praksis betyr for deg? Da er kanskje denne helgen noe for deg. Alle kvinner varmt velkommen uansett erfaring. Vi anbefaler at du er med begge dagene, men det er også mulig å kun komme på en.

PRIS:
Hele helgen: 880,- // Leela Medlem: 770,- 
En dag: 550,-

OM MARTHE MAGERØY:
Marthe Magerøy begynte sin yogareise som barn da hun lærte yoga av moren sin, og fortsatte med yoga på ”egenhånd” ved studentidretten da hun startet å studere psykologi i 2006. I 2012 tok hun sin første yogalærerutdanning og har i tiden etterpå fordypet seg i ulike yogaformer, blant annet Ashtanga Yoga, Iyengar Yoga, Yoga Terapi, Kundalini Yoga, Gravideyoga og Yoga for kvinner. I tillegg til de ulike sertifiseringene innenfor hovedsakelig fysiske yogaformer har hun praktisert vippasana meditasjon, og dykket inn i klassisk yogafilosofi og sanskrit chanting. Marthe har hatt gleden av å studere med en rekke lærere, blant annet: Maty Ezraty, John Bentham, Alexander Medin, Basia Lipska Larsen, Eddie Modestini, Donna Farhi, Uma Dinsmore-Tuli, Umaa Inder og Aisha Salem. De siste årene har hennes egen praksis beveget seg mer og mer fra en klassisk tilnærming til yoga, til et mer eklektisk format, inspirert fra flere østlige tradisjoner, og også sjamanisme. “Jeg har undervist mye ren fysisk yoga med hovedfokus på flytpraksiser, men de siste årene har veien naturlig beveget meg inn i å holde rom for mer terapeutiske klasser. I disse klassene legger jeg til rette for dyp avspenning, myk subtil bevegelse og åpen utforskning av oss selv – med intensjon om å komme i kontakt med den visdommen som bor i hver enkelt av oss. Jeg opplever at utgangspunktet for helbredelse er evnen til å lytte inn og dermed koble oss på kroppens dype sannhet om hva vi trenger for å finne balanse og flyt.”

«Let yourself be silently drawn by the stronger pull of what you really love» - Rumi

Please reload

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon